Поділитись:

Назвали 10 порід котів, які ідеально підходять для сімей із дітьми

Субота, 23 березня 2024, 02:59
Назвали 10 порід котів, які ідеально підходять для сімей із дітьми

Кішок і котів обожнюють багато сімей по всьому світу. І за останні кілька років кількість власників домашніх тварин продовжувала зростати.

Якщо ви хочете завести у своєму домі нове кошеня, але не впевнені, які породи найкраще підходять маленьким дітям, то портал Scotsman розповідає про 10 найкращих у світі порід кішок для сімей з дітьми, – пише УНІАН.

1. Менкс.

Гучні, ласкаві та дуже поступливі кішки цієї породи ідеально підходять для сім'ї, в якій є діти.

2. Бірманська

Бірманська порода дуже цікава, але водночас ніжна і спокійна. Для сімей з дітьми ця порода стане ідеальним компаньйоном завдяки своєму грайливому, але спокійному і ніжному характеру.

3. Бурма

Ця порода - чудовий вибір для сімей з дітьми або собаками, які люблять кішок. Бурманська кішка буде гратися з дітьми все життя.

4. Абіссинська

Абіссинці дуже лояльні й орієнтовані на людей. Вони грайливі і дуже гарні для сімей, де є інші домашні тварини та/або діти.

5. Американська короткошерста

Завдяки своєму легкому темпераменту американські короткошерсті кішки є чудовими домашніми тваринами для сімей з дітьми та чудовим вибором для людей, які вперше заводять кішок.

6. Регдолл

Регдоли дуже люблять своїх людей і люблять гратися. Це одна з найбільш ласкавих порід кішок, вони люблять, коли їх тримають на руках і гладять.

7. Гімалайська

Гімалайська порода – одна з найбільш люблячих і ласкавих порід у світі. Вони, як правило, відмінно ладнають з дітьми і зберігають з ними зв'язок на все життя.

8. Мейн-кун

Мейн-куни – добродушні, ніжні і терплячі кішки, які легко адаптуються до потреб інших людей, наприклад дітей.

9. Корніш-рекс

Грайливі, доброзичливі та дуже милі корніш-рекси стануть чудовим доповненням для родин з дітьми або навіть для частих гостей у домі.

10. Рагамаффін

Рагамаффіни – великі, люблячі та прив'язливі кішки. Вони мають доброзичливий характер, що робить їх ідеальними для життя в сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024