Поділитись:

Понад 80 тонн побутової хімії: вісьмох волинян судитимуть за виготовлення фальсифікату (фото)

Вівторок, 26 березня 2024, 11:42
Понад 80 тонн побутової хімії: вісьмох волинян судитимуть за виготовлення фальсифікату (фото)

У Волинській області судитимуть злочинну групу в складі 8 осіб, жителів Луцька та району,  які виготовляли фальсифіковані товари побутової хімії у промислових об'ємах.

Про це у вівторок, 26 березня, повідомили на фейсбук-сторінці ТУ БЕБ у Волинській області.

Під час досудового розслідування було встановлено, що мешканці міста Луцьк та Луцького району налагодили роботу підпільного цеху з виготовлення пральних та мийних засобів. На готову продукцію вони клеїли етикетки з назвами відомих торговельних марок, права інтелектуальної власності на які належать іноземним компаніям.

Під виглядом оригіналу товар продавали через інтернет за цінами нижче ринкових. Реалізовували побутову хімію гуртом та в роздріб.

Співробітники Бюро економічної безпеки провели низку обшуків та вилучили понад 80 тонн фальсифікованої побутової хімії. Орієнтовні збитки завдані компаніям правовласникам торгових марок становлять 1,7 млн грн.

Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг організованою групою, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі) скеровано до суду.

Понад 80 тонн побутової хімії: вісьмох волинян судитимуть за виготовлення фальсифікату (фото)Понад 80 тонн побутової хімії: вісьмох волинян судитимуть за виготовлення фальсифікату (фото)Понад 80 тонн побутової хімії: вісьмох волинян судитимуть за виготовлення фальсифікату (фото)Понад 80 тонн побутової хімії: вісьмох волинян судитимуть за виготовлення фальсифікату (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024