Поділитись:

На Волині вантажівка загрузла на узбіччі й перекрила рух через міст (фото)

Понеділок, 01 квітня 2024, 10:58
На Волині вантажівка загрузла на узбіччі й перекрила рух через міст (фото)

У Володимирському районі вантажний автомобіль загруз на ґрунтовій дорозі і перекрив рух через міст – витягнути його не вдалося навіть трактором, допомогли рятувальники.

Про це у понеділок, 1 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці поліцейських офіцерів громади у Волинській області.

Під час патрулювання Володимирської громади поблизу села Заріччя місцеві «шерифи» виявили вантажний автомобіль марки DAF, який перекрив рух через міст та загрузнув на узбіччі дороги внаслідок маневрування.

Водій вантажівки  пояснив, що GPS-навігатор повів його дорогою, яка не придатна для проїзду такого автомобіля.

Спочатку вантажівку намагалися витягнути трактором місцеві мешканці, однак їхні зусилля були безрезультатними.

«Таким чином наші "шерифи" прийняли рішення заручитись допомогою працівників Володимирського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області. Пояснивши, що ситуація вкрай тяжка, оскільки для надання допомоги потрібен сильніший автомобіль, пожежники поспішили на допомогу!» – йдеться у дописі.

Зрештою спільними зусиллями поліції, рятувальників та місцевих мешканців вантажівку вдалося витягнути й відновити рух автотранспорту.

На Волині вантажівка загрузла на узбіччі й перекрила рух через міст (фото)На Волині вантажівка загрузла на узбіччі й перекрила рух через міст (фото)На Волині вантажівка загрузла на узбіччі й перекрила рух через міст (фото)На Волині вантажівка загрузла на узбіччі й перекрила рух через міст (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів