Поділитись:

«Бешкетник в прямому сенсі слова»: 9-річний актор з Луцька отримав майже 100 нагород (відео)

Субота, 06 квітня 2024, 23:28
«Бешкетник в прямому сенсі слова»: 9-річний актор з Луцька отримав майже 100 нагород (відео)

Дев'ятирічний актор і декламатор Микола Варцаб’юк із Луцька отримав майже сотню нагород у всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Окрім шкільних занять, школяр співає, танцює, а зараз бере участь в одному з телевізійних шоу. 

Про це Суспільному розповіла його мама Юлія Варцаб’юк. З її слів, запам’ятовувати на слух вірші хлопчик почав із раннього дитинства.

«Йому було рік і 10 місяців. Він підійшов до мене і почав вірші з абетки на кожну літеру розповідати», – сказала лучанка.

Юлія Варцаб’юкЮлія Варцаб’юк
 

У чотирирічному віці хлопчик став наймолодшим відвідувачем театральної студії, розповів його керівник Вадим Хаїнський. З його слів, Миколка дуже швидко вчиться та у своєму юному віці має великий сценічний досвід.

«Ми багато працювали і над дикцією, і над вимовлянням різних звуків, і над подачею художньою, і над подачею акторською, бо він був такий трішки повільний, виважений, спокійний. Зараз він більш такий експресивний, активний, осмислений. Певно, немає і тижня, щоб він десь не виступав, не брав участь у якомусь заході», – сказав Вадим Хаїнський.

Вадим ХаїнськийВадим Хаїнський
 

Зараз у Миколи Варцаб’юка є десятки нагород за перемоги у всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях. У 2021 році за свої досягнення він став переможцем премії «Люди року» у номінації «Юна гордість».

Зі слів керівниці театральної студії «Бешкетники» Алли Скрипічук, хлопчик швидко вчить текст та багато імпровізує на сцені.

«Бешкетник в прямому сенсі слова»: 9-річний актор з Луцька отримав майже 100 нагород (відео) 

«Миколка такий у нас бешкетник в прямому сенсі слова... Мені дуже подобається з ним працювати. Багато його акторських ідей ми залишаємо у виставі, тому що він це придумав, це його знахідка і це дуже цінно», – зазначила жінка.

Алла СкрипічукАлла Скрипічук
 

Окрім занять у театрі, Микола співає в церковному хорі, грає на сопілці, а також танцює в ансамблі народного танцю «Волиняночка».

«Бешкетник в прямому сенсі слова»: 9-річний актор з Луцька отримав майже 100 нагород (відео) 

Мама школяра Юрія розповіла, що під час повномасштабної війни син постійно долучається до благодійних зборів на підтримку Збройних сил України.

Сам юний актор зазначив: те, що буде актором, вирішив уже давно.

«Актору потрібно вміти грати на будь-якому музичному інструменті. Наприклад, «Лісова пісня» – я граю на сопілці – Лукаш. Також акторові потрібно вміти танцювати, я також відвідую народні танці. Я вже давно визначився, я буду актором!», – додав лучанин.

Нагадаємо: Микола Варцаб'юк брав участь у новому проєкті «Україна неймовірних людей» на телеканалі ТЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
09 квітня 2024
05 квітня 2024
26 березня 2024
13 березня 2024
29 лютого 2024
25 лютого 2024
21 лютого 2024