Поділитись:

У ботанічному заказнику під Луцьком встановили Wi-Fi

Неділя, 07 квітня 2024, 13:37
У ботанічному заказнику під Луцьком встановили Wi-Fi

У ботанічному заказнику «Воротнів» філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП «Ліси України» віднедавна доступна безкоштовна Wi-Fi зона. Досі Інтернет був лише на території лісництва. 

Про це інформує Поліський лісовий офіс.

Туристи тепер можуть бути онлайн у широкому радіусі лісового масиву. Розширили мережу лісівники у партнерстві з компанією Coolnet, яка безкоштовно запропонувала надавати таку послугу відвідувачам воротнівських лісів.

«Місце унікальне в туристичному плані, масово відвідуване. Без перебільшення - лісівники зробили його одним із найкрасивіших куточків України. Ми це бачимо особисто, тому що також часто буваємо у Воротнові. З родинами, друзями. І так вже влаштоване наше життя, що нам постійно і всюди потрібен якісний Інтернет. Ми це часто також чули від людей, з якими тут зустрічалися. Лісівники нашу ідею підтримали, справу ми вже спільно реалізували. Технічно це було нескладно, оскільки Інтернет у лісництві був підведений», - розповідає представник ТОВ «Coolnet» Артем Денисюк.

У ботанічному заказнику під Луцьком встановили Wi-Fi

Чи використовувати таку можливість – вирішує кожен для себе.

Багато відвідувачів Воротнова вважають перевагою можливість відпочину без усіх атрибутів цивілізації. І її можна для себе зберегти. Але однозначно це є питанням комфорту та додаткової безпеки відвідувачів:

  • Туристи можуть швидко знаходити інформацію про маршрути, погоду та інші корисні ресурси онлайн.
  • У випадку непередбачуваних ситуацій швидко зв'язатися з рятувальними службами чи родичами.
  • Для когось це можливість слухати музику, дивитися відео або користуватися соціальними мережами під час відпочинку на природі.
  • Ще для когось - можливість вивчати нове, читаючи статті, дивлячись відео або слухаючи аудіокниги.

Нагадуємо, що у лісах Волині та Рівненщини є достатньо якісно облаштованих рекреаційних пунктів та екологічних маршрутів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
24 березня 2024
21 березня 2024
19 березня 2024
15 березня 2024
09:50