Поділитись:

Амфетамін, α-PVP, канабіс: у Луцьку затримали чоловіка з наркотиками (фото)

Понеділок, 08 квітня 2024, 12:22
Амфетамін, α-PVP, канабіс: у Луцьку затримали чоловіка з наркотиками (фото)

У Луцьку затримали 37-річного жителя району з психотропами – амфетаміном та альфа-PVP, а вдома в нього знайшли ще й запас канабісу.

Про це у понеділок, 8 квітня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

Днями співробітники сектору кримінальної поліції на одній із вулиць Луцька виявили підозрілого 37-річного мешканця району. Під час поверхневої перевірки у громадянина оперативники виявили пакетики з альфа-PVP та амфетаміном, в автомобілі – пристрої для вживання наркотиків.

Під час невідкладного обшуку в його помешканні правоохоронці вилучили «речовини рослинного походження зеленого кольору».

Усе це скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі оголосили йому про підозру за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України, суд обрав запобіжний захід – нічний домашній арешт. У справі триває досудове розслідування.

Амфетамін, α-PVP, канабіс: у Луцьку затримали чоловіка з наркотиками (фото)Амфетамін, α-PVP, канабіс: у Луцьку затримали чоловіка з наркотиками (фото)Амфетамін, α-PVP, канабіс: у Луцьку затримали чоловіка з наркотиками (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів