Поділитись:

Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)

Четвер, 18 квітня 2024, 12:48
Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)

Колекція Луцького зоопарку налічує майже 70 голубів 10-ти видів. Усі вони – у відкритих вольєрах, доступних для огляду.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Луцького зоопарку.

Голубів називають птахами миру і любові. Вони здавна вважалися уособленням ніжності, любові, пожертви, благодаті та спокою, символізували родючість та мир. Чимало культур називали голубів священними й вісниками богів.

У колекції луцького звіринцю є майже 70 особин десяти видів цих пернатих. Вони перебувають у відкритих вольєрах, доступних для огляду.

Частина птахів – ті, яких врятували бійці 100-ї окремої бригади територіальної оборони з допомогою волонтерів та керівництва зоопарку.

«І ми з радістю повідомляємо вам: голуби вже звикли до нових умов проживання. А про те, що їм тут комфортно, свідчить той факт, що вони вже дали потомство. Впевнені, що споглядання за ними принесе вам радість», – йдеться в дописі на фейсбук-сторінці зоопарку.

Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)Почуваються комфортно: врятовані з-під Бахмута голуби у Луцькому зоопарку дали потомство (фото)

Луцький зоопарк працює щодня з 10:00 до 20:00 (каси – до 19:00).

Квитки наразі вартують:

  • 50 грн – дитячий,
  • 120 грн – дорослий,
  • 300 грн – сімейний (2+2),
  • 80 грн – пільговий (для студентів та пенсіонерів за наявності посвідчення).
  • вхід для захисників та захисниць (за посвідченням учасників бойових дій) – безплатний.

Фото: Березюк Павло

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
22 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
14 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024