Поділитись:

У центрі Луцька хулігани зламали пасхальні декорації та камеру – тепер їх шукають (відео)

Субота, 27 квітня 2024, 17:26
У центрі Луцька хулігани зламали пасхальні декорації та камеру – тепер їх шукають (відео)

На Театральному майдані Луцька компанія хуліганів зламала пасхальні декорації та на одній з зупинок громадського транспорту – камеру відеоспостереження. Тепер їх шукають муніципали.

Про це 27 квітня повідомили на фейсбук-сторінці Муніципальної варти Луцької міської ради.

«Диспетчером відділу «Центр безпеки міста Луцьк» департаменту муніципальної варти, 27 квітня, о 04:10 на камерах відеоспостереження, які розташовані на Театральному майдані було помічено компанію хлопців, що умисно вирвали пасхальні декорації встановлені на площі, внаслідок чого їх було пошкоджено. Вочевидь їм цього виявилося замало, і на одній із зупинок громадського транспорту молодик повернув камеру відеоспостереження, що призвело до її пошкодження», – йдеться у повідомленні.

У центрі Луцька хулігани зламали пасхальні декорації та камеру – тепер їх шукають (відео) У центрі Луцька хулігани зламали пасхальні декорації та камеру – тепер їх шукають (відео) 

Спеціалістами департаменту буде відновлено повноцінне функціонування відеонагляду, проте такі «розваги» стають причиною пошкодження кріплення камер та змінюють її оглядовість, внаслідок чого можуть бути втрачені важливі події.

«Подібні випадки підкреслюють важливість систем відеонагляду, які допомагають виявляти правопорушників і запобігати злочинам. Вони сприяють збереженню безпеки на вулицях та в громадських місцях, а також полегшують розслідування злочинів», – додають там.

З цього факту диспетчер направив лист і надав відеоматеріали правоохоронним органам для встановлення осіб, притягнення їх до відповідальності, згідно з чинним законодавством та відшкодування збитків завданих місту.

Звертаємося до усіх небайдужих мешканців, в тому числі батьків даних молодиків, допомогти впізнати вандалів та повідомити департамент муніципальної варти за телефонами гарячої лінії «Група швидкого реагування»:

  • 067 0000 679
  • 066 102 1 102

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів