Поділитись:

Як у Луцьку провести Великодній вікенд

П'ятниця, 03 травня 2024, 18:09
Як у Луцьку провести Великодній вікенд

За традицією періоду «давайте після свят» у Луцьку цими вихідними буде небагато подій, які можна відвідати. 

Але, якщо хочеться урізноманітнити вихідні, misto.media підготувало список заходів, що проходитимуть у Луцьку 4-5 травня.

Субота, 4 травня:

  • прем’єра вистави «Обережно, Незнайомець!».

Повчальна історія про те, що не можна відповідати на телефонні дзвінки з невідомого номера. І коли у двері стукають, обов'язково потрібно пересвідчитися, що це хтось знайомий. Головні герої вистави: мишеня Горох, поросятко Борчик та конячка Камелія розкажуть, якою має бути безпечна поведінка дітей.

Коли: о 12:00.

Вартість: від 80 грн.

Де: Волинський академічний обласний театр ляльок, вул. Кривий Вал, 18.

Купити квитки на прем’єру вистави «Обережно, Незнайомець!»;

  • показ документальної стрічки «Ми були рекрутами» Любомира Левицького.

Це фільм-послання/мотивація/маніфест майбутнім рекрутам та світовій аудиторії, щоб зрозуміти, хто такі справжні герої сьогодення. Фільм розкриває характери восьми бійців 3 ОШБр не тільки як професійних військових, але і як людей, філософів, хлопців, які мають мрії про сім’ї та мирне життя у своїй країні.

Коли: з 15:05.

Вартість: від 140 грн.

Де: кінотеатри «Multiplex», РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 1 та «Premier City», ТРЦ «ПортCity», вул. Сухомлинського, 1.

Купити квитки на фільм «Ми були рекрутами» у «Multiplex» та «Premier City».

Неділя, 5 травня:

  • показ кінострічки «Я, «Побєда» і Берлін» Ольги Ряшиної.

Шалені 90-ті. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту — встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Коли: з 17:35.

Вартість: від 140 грн.

Де: кінотеатри «Multiplex», РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 1 та «Premier City», ТРЦ «ПортCity», вул. Сухомлинського, 1.

Купити квитки на фільм «Я, «Побєда» і Берлін» у «Multiplex» та «Premier City».

▪️ показ кінострічки «Крашанка» Тараса Дудара.

Родина Забіяк, яка не бачилася багато років, попри війну, збирається на Великдень у батьківському будинку. Дві сестри та брат шукають затишку, але знаходять батька, який досить дивно поводиться: будує ракету, щоб ударити по Москві та завершити війну.

Коли: з 14:30.

Вартість: від 140 грн.

Де: кінотеатри «Multiplex», РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 1 та «Premier City», ТРЦ «ПортCity», вул. Сухомлинського, 1.

Купити квитки на фільм «Крашанка» у «Multiplex» та «Premier City».

Впродовж вихідних лучани та гості міста мають змогу відвідати виставку-огляд «Європейський вибір України» до Дня Європи у бібліотеці-філії №7 для дорослих (бульв. Дружби народів, 7) та виставку робіт учасників та учасниць конкурсу дитячої творчості «Кольорові писанки» в КМЦ «Красне» (вул. Ковельська, 56).

У Луцькій громаді також проходитимуть:

  • у суботу, 4 травня, історична година «Йде травень і несе нащадкам спогади свої» до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Коли: 14:00. Де: клуб села Милуші, вул. Тарасова, 50;
  • у неділю, 5 травня, відтворення давніх дитячих розваг «Діти грались на Великдень». Коли: 14:00. Де: клуб села Брище, вул. Миру, 54. Також тематична година «У серці Європи ми народились» до Дня Європи. Коли: 14:00. Де: клуб села Милуші, вул. Тарасова, 50.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів