Поділитись:

Tesla Ілона Маска судиться з індійським тезкою за копіювання торгової марки

Неділя, 05 травня 2024, 00:42
Tesla Ілона Маска судиться з індійським тезкою за копіювання торгової марки

Автовиробник Tesla Ілона Маска подав до суду на індійського виробника акумуляторів за використання бренду Tesla Power для просування своєї продукції.

Про це пише Reuters, – зазначає Бабель. 

Tesla Маска, зареєстрована в штаті Делавер, звинуватила індійську компанію у використанні торгових марок Tesla Power і Tesla Power USA. У судовому протоколі містилися скриншоти вебсайту, на яких було показано, що компанія Tesla Power USA LLC також має штаб-квартиру в Делавері й «визнана піонером і лідером у впровадженні доступних акумуляторів» з «дуже сильною присутністю в Індії».

Представники американської Tesla кажуть: ще у 2022 році виявили, що індійська компанія використовує її торгову марку, і безуспішно намагалися зупинити це.

Під час слухання індійська компанія Tesla Power India Pvt Ltd стверджувала, що її основним бізнесом є виробництво свинцево-кислотних акумуляторів і вона не має наміру виробляти електромобілі.

Представник Tesla Power повідомив Reuters, що компанія була присутня в Індії задовго до Tesla Маска і мала всі державні дозволи.

Суддя дав індійській фірмі три тижні для надання письмових відповідей після того, як вона передала пакет документів на підтримку свого захисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів