Поділитись:

Ексдепутат Луцькради, який пішов у ЗСУ, у день свого народження оголосив збір коштів на «подарунок»

Неділя, 05 травня 2024, 09:20
Ексдепутат Луцькради, який пішов у ЗСУ, у день свого народження оголосив збір коштів на «подарунок»

Ексдепутат Луцької міської ради Юрій Моклиця, який захищає Україну в лавах ЗСУ, у день свого народження, 5 травня, оголосив третій у своєму житті збір, аби придбати дві антени для підсилення зв'язку із дронами Avenger та Uno.

Про це він написав у фейсбуці.

Сьогодні, 5 травня, у день свого народження, колишній депутат Луцькради Юрій Моклиця оголосив збір 150 тисяч гривень на дві антени для підсилення зв'язку із дронами Avenger та Uno.

«Сьогодні мій третій день народження, який співпадає з Великоднем. А ще сьогодні мій третій день народження, який я відзначаю на фронті. З того всього символізму я вирішив оголосити третій у своєму житті збір і придбати дві антени для підсилення зв'язку із дронами Avenger та Uno», – йдеться в дописі.

Зі слів Юрія Моклиці, ці антени допоможуть і йому особисто, і всьому ВКАВ (взвод корегування артилерійського вогню) у трьох аспектах:

  • довше прожити;
  • якісніше виконувати бойові завдання (далі залітати, менше втрачати техніки;
  • інтенсивніше працювати (паралельними групами).

Сума збору – 150 тисяч грн. Саме такою є вартість двох антен та комплектуючих до них. 

«Як то кажуть, які часи – такі й подарунки)) Христос воскрес! Слава Україні!» – додає Юрій Моклиця.

Нагадаємо: уже колишній депутат Луцької міської ради Юрій Моклиця, який зараз проходить службу в Збройних силах України, офіційно склав депутатський мандат. У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» він повідомляв, що до цього кроку його спонукала служба в лавах ЗСУ. Вже 15 місяців він фізично не може виконувати свої обов'язки. Тож його «мучить совість», адже хтось інший міг би працювати в цей час на користь громади на його місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів