Поділитись:

На Волині ремонтують «ґрунтовку» державного значення (фото)

П'ятниця, 10 травня 2024, 17:29
На Волині ремонтують «ґрунтовку» державного значення (фото)

У Ковельському районі дорожники лагодять автошлях Т-03-04 /М-19/ – Доманове – Самари – Залухів – Мала Глуша – /Т-03-08/ – Невір – Ветли – /Р-14/.

Про це у п'ятницю, 10 травня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Зазначають, що це єдина з-поміж доріг державного значення області, що не має твердого покриття на всій своїй протяжності. З 113,4 км довжини шляху, 32-кілометрова ділянка має білощебеневе покриття, яке під час експлуатації зазнало руйнувань.

«З метою утримання цього відтинку дороги в проїзному стані проводимо роботи з профілювання проїзної частини та влаштування вирівнюючого шару з асфальтогрануляту – вторинного матеріалу, який отримується шляхом механічного подрібнення дорожніх асфальтобетонних покриттів, що відслужили». – йдеться у дописі.

Роботи тривають на ділянці автошлях, що пролягає населеними пунктами Самари, Самари Оріхові, Межисить, Заприп'ять, Залухів. Завершити їх планують до кінця наступного тижня.

На Волині ремонтують «ґрунтовку» державного значення (фото)На Волині ремонтують «ґрунтовку» державного значення (фото)На Волині ремонтують «ґрунтовку» державного значення (фото)На Волині ремонтують «ґрунтовку» державного значення (фото)На Волині ремонтують «ґрунтовку» державного значення (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів