Поділитись:

На Прикарпатті молодик жорстоко побив чоловіка й залишив його помирати у канаві (фото)

П'ятниця, 17 травня 2024, 16:23
На Прикарпатті молодик жорстоко побив чоловіка й залишив його помирати у канаві (фото)

На Прикарпатті 22-річний молодик жорстоко побив 53-річного чоловіка та залишив його помирати від внутрішньої крововтрати – його тіло знайшли у канаві на узбіччі дороги.

Про це повідомив Інформатор Івано-Франківськ з посиланням на правоохоронців.

У четвер,16 травня, правоохоронці отримали повідомлення про знайдене біля дороги в селі Ясінки тіло 53-річного чоловіка. На перший погляд, видимих ознак насильницької смерті не виявили, але подальша судово-медична експертиза показала, що смерть настала внаслідок внутрішньої крововтрати.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, швидко встановила, що перед смертю чоловік мав конфлікт з 22-річним жителем села П’ядики. Молодий чоловік, який раніше не мав проблем із законом, умисно завдав потерпілому кілька ударів ногою та руками по тулубу та голові, після чого покинув місце події.

Від отриманих травм 53-річний чоловік помер.

Поліцейські оперативно встановили місцеперебування підозрюваного та затримали його згідно зі статтею 208 Кримінально процесуального кодексу України. Підозрюваний зізнався у скоєному злочині.

Наразі йому вже оголосили про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Суд має невдовзі обрати запобіжний захід для підозрюваного.

На Прикарпатті молодик жорстоко побив чоловіка й залишив його помирати у канаві (фото)На Прикарпатті молодик жорстоко побив чоловіка й залишив його помирати у канаві (фото)На Прикарпатті молодик жорстоко побив чоловіка й залишив його помирати у канаві (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів