Поділитись:

96% українських електротрансформаторів виробили на Волині

Вівторок, 02 лютого 2016, 16:13
96% українських електротрансформаторів виробили на Волині

За підсумками 2015 року у промисловому виробництві Волинської області спостерігається спад на 1,4% порівняно з попереднім роком.

"Зменшення промислового виробництва в області відбулось у результаті скорочення обсягів на підприємствах переробної промисловості та постачання електроенергії, газу, пари й кондиційованого повітря на 1,5% та 3,6% відповідно", – зазначає ГУ статистики у Волинській області.

Проте в певних галузях Волині у 2015 році спостерігався приріст виробництва. Це стосується текстильного виробництва, виготовлення одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, виробництва коксу та продуктів нафтоперероблення, машинобудування, виготовлення гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції. У цих галузях вдалося досягнути приросту на 14,7–2,2%.

Цікаво, що минулоріч Волинь забезпечила державу електричними транформаторами, частка яких склала 95,8% зі всього українського виробництва.

Також у Волинській області виготовили 23,6% соусів та продуктів для приготування соусів, приправ і прянощів, 13,5% деревостружкових плит та майже 19% струганого шпону.

Надрукувати
мітки:
коментарів