Поділитись:

У Луцьку презентують платформу для підготовки до ЗНО

Середа, 03 травня 2017, 17:35
У Луцьку презентують платформу для підготовки до ЗНО

У Луцьку презентують проект iLearn, що став фіналістом всеукраїнського конкурсу IT-проектів з електронної демократії EGAP CHALLENGE.

Захід відбудеться у четвер, 4 травня, о 11:00 у конференц-залі Палацу культури міста Луцька (вулиця Богдана Хмельницького, 1, перший поверх).

iLearn – це відкрита освітня платформа громадської спілки "Освіторія", метою якої є надання рівного доступу до якісної освіти. Мета проекту – підвищення доступності освіти, щоб кожен абітурієнт незалежно від місця проживання, навчального закладу, чи соціального статусу мав змогу поглибити і систематизувати свої знання, якісно підготуватися до ЗНО та вступити до омріяного вишу.

Курси iLearn відповідають програмі ЗНО та містять відеолекції, тести, матеріали до самопідготовки та вебінари з викладачами за напрямками: українська мова і література, англійська мова, математика, історія України.

До підготовки навчальних матеріалів залучені одні з найкращих педагогів України: вчителі Новопечерської школи та викладачі Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана.

За час свого існування проект iLearn здобув визнання від міжнародних експертів у сфері освіти на Всесвітньому конкурсі соціальних проектів Enactus World Cup 2014 та долучився до освітніх ініціатив ООН.

Надрукувати
мітки:
коментарів