Поділитись:

У Луцьку розкажуть, як не стати жертвою інформаційної війни

П'ятниця, 05 лютого 2016, 13:16
У Луцьку розкажуть, як не стати жертвою інформаційної війни

У Луцьку відбудеться майстер-клас із психологічної безпеки в умовах інформаційної війни.

Захід відбудеться 11 лютого о 18:00 у Молодіжному центрі, що на вулиці Градний узвіз, 5.

Вестиме його Євген Бондаренко (м. Київ) - тренер, громадський діяч, менеджер International NLP University, Інформаційний директор Агенцї Розвитку Громадянського Суспільства, - повідомили організатори на сторінці заходу у соцмережі Вконтакте.

Пропагандистська війна, що протягом останніх двох років розгорнулася в інформаційному просторі України та Російської Федерації, постає одним з ключових факторів, що спричиняє невротизацію і конфліктогенність у вітчизняному суспільстві.

Зокрема, соціально-психологічні дослідження, які проводилися останній рік, свідчать, що в населення України проявляється цілий ряд психологічних проблем: загострюються фобійні та депресивні синдроми, актуалізуються латентні панічні атаки і конфлікти, параноїдальні манії, неврози і психози.

В цих умовах психологічні методи і практики політичного коучингу можуть допомогти не тільки корегувати вже наявні проблеми, але й шляхом саморегуляції сприяти запобіганню вищезазначених явищ.

Мета майстер-класу – допомога у створенні системи індивідуального психологічного самозахисту в умовах пропагандистської атаки. Для реалізації цієї мети на майстер-класі буде розглянуто питання:

  • Феномен сучасної інформаційної війни: психотехнології впливу на суспільну думку.
  • Психологічні порушення та проблеми як ефекти інформаційної війни: соціальний та індивідуальний вимір.
  • Методи та практики політичного коучингу як засіб подолання негативних наслідків інформаційної атаки.

Також у контексті майстер-класу відбудеться презентація книги "По той бік правди: НЛП як зброя інформаційно-пропагандистської війни".

Попередня рестрація доступна за посиланням https://docs.google.com/a/konkurent.in.ua/forms/d/1PEQJeyVcKaOYxmucofSHdEgqPYQEjKD-xLFuvBY-uaM/viewform.

У Луцьку розкажуть, як не стати жертвою інформаційної війни

Надрукувати
мітки:
коментарів