Поділитись:

Місцева влада має сама визначати дату ввімкнення тепла, - міністр

Понеділок, 02 жовтня 2017, 13:30
Місцева влада має сама визначати дату ввімкнення тепла, - міністр

Місцеву владу самостійно приймати рішення про дату початку опалювального сезону закликав віце-прем'єр Геннадій Зубко.

Про це він заявив під час чергової селекторної наради з питань підготовки до опалювального сезону, - пише "Телеграф".

Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко на тлі різкого похолодання закликав місцеві органи влади самостійно приймати рішення про дату початку опалювального сезону.

"Дуже важливо, щоб всі чітко зрозуміли: сьогодні немає центрального крана, який включає опалення в Києві або на центральному рівні. Сьогодні кран, який включає опалення, відпускає кошти, підписує договори, встановлює тарифи, знаходиться на муніципальному рівні. Я звертаюся до міських голів з серйозним вимогою - щоб стежили за температурою на вулиці", - сказав Зубко.

Він додав, що, згідно з прогнозом, середньодобова температура нижче 8 градусів Цельсія очікується в середині жовтня, при цьому соціальні об'єкти при температурному рівні в приміщенні менше 16 градусів повинні бути підключені до опалення.

"Сьогодні соціальні об'єкти: лікарні, дитячі установи при рівні менше 16 градусів всередині приміщення повинні бути по заявці підключені до опалення, не чекаючи температури на вулиці менше восьми градусів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКАЗАЛИ, КОЛИ В ЛУЦЬКУ УВІМКНУТЬ ОПАЛЕННЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів