Поділитись:

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Субота, 28 жовтня 2017, 19:00
Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

"WEST RЕST FORUM 2017", який відбувався у п'ятницю, 27 жовтня, у арт-кафе "Стоп-Кадр", що знаходиться у РЦ "Adrenalin City", дивував майстер-класами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК У ЛУЦЬКУ НА ФОРУМІ РАВЛИКІВ ЇЛИ

Шеф-кухар франківського ресторації "Profiterole" Анатолій Ларчев приготував для учасників форуму цитрусові вареники з маринованим коропом і кремом з мідій. Їх тісто приготовлене із особливого апельсинового желе, а подача відбулася із листям буряка.

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Подивитися, а то й скуштувати страву української кухні, проте таку екзотичну, зголосилися майже всі учасники форуму.

Охочі питали про особливість крему та інші кулінарні секрети, з якими кухар залюбки ділився. Адже вважає, що Луцьк і Івано-Франківськ не можуть бути конкурентами, бо міста мають працювати над українською кухнею, її збагаченням, вдосконаленням та урізноманітненням.

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів