Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)
"WEST RЕST FORUM 2017", який відбувався у п'ятницю, 27 жовтня, у арт-кафе "Стоп-Кадр", що знаходиться у РЦ "Adrenalin City", дивував майстер-класами.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК У ЛУЦЬКУ НА ФОРУМІ РАВЛИКІВ ЇЛИ
Шеф-кухар франківського ресторації "Profiterole" Анатолій Ларчев приготував для учасників форуму цитрусові вареники з маринованим коропом і кремом з мідій. Їх тісто приготовлене із особливого апельсинового желе, а подача відбулася із листям буряка.
Подивитися, а то й скуштувати страву української кухні, проте таку екзотичну, зголосилися майже всі учасники форуму.
Охочі питали про особливість крему та інші кулінарні секрети, з якими кухар залюбки ділився. Адже вважає, що Луцьк і Івано-Франківськ не можуть бути конкурентами, бо міста мають працювати над українською кухнею, її збагаченням, вдосконаленням та урізноманітненням.
У Луцьку напередодні Великодня чоловік тричі згрішив у чужому квітнику (відео)
У центрі Луцька відкрили кафе зі сценою на даху (фото)
Яким був проспект Волі у Луцьку у 1960-х (фото)
У Луцькому зоопарку відвідувачів чекає сюрприз: який саме (фото)
Слухали російську попсу і посилали нах*й: у Ковелі – конфлікт між переселенцями та місцевими (відео)