Поділитись:

У Луцьку презентують аудіопутвник містом

Понеділок, 26 лютого 2018, 17:53
У Луцьку презентують аудіопутвник містом

У Луцьку записали аудіоформат путівника Катерини Теліпської (Мойсіюк) "Луцьк. Прогулянки містом" Його презентують 1 березня о 13:00 в книгарні Волинської обласної друкарні.

Аудіозапис туристичного путівника, підготовлений СІД Медіа Груп, допоможе ознайомитися з інформацією про місто людям із порушеннями зору, які не володіють шрифтом Брайля, людям, які мають розлади читання (дислексію), людям літнього віку, школярам, студентам, туристам, – інформує Braille studio.

Реалізація проекту "Луцьк у долонях" спрямована на вирішення питань інформаційної доступності для людей з порушеннями зору, а також допоможе їм зорієнтуватися у місті Луцьку, вирішувати культурно-просвітницькі завдання, знайомлячи людей різного віку та з різних куточків України з історією і сучасністю міста Луцька.

Проект "Луцьк у долонях", який реалізовує Braille studio став переможцем конкурсу громадських ініціатив, оголошений Луцькою міською радою 2017 року. В межах проекту студією друку шрифтом Брайля "Braille studio" спільно з ПРАТ "Волинська обласна друкарня" видано рельєфно-крапковим шрифтом Брайля туристичний путівник авторства Катерини Мойсіюк "Луцьк – прогулянки містом" накладом 30 примірників. У книзі, окрім власне шрифту Брайля, можна побачити й три рельєфно-графічні зображення видатних архітектурно-історичних пам'яток Луцька.

Надрукувати
мітки:
коментарів