Поділитись:

Частину дороги Луцьк-Львів ремонтуватиме фірма з Одеси

Понеділок, 21 березня 2016, 13:40
Частину дороги Луцьк-Львів ремонтуватиме фірма з Одеси

Служба автомобільних доріг у Волинській області провела відкриті торги та обрала підрядника. Ремонт частини автомобільної дороги державного значення Н-17 Львів-Радехів-Луцьк буде виконувати фірма із Одеси.

Загалом, на торги виставлялось 2 лоти, один з яких, вартістю близько 70 мільйонів гривень, виграв "Луцькавтодор-сервіс". Другий лот виграла одеська фірма – ТзОВ "Автомагістраль-Південь", яка отримає з волинського бюджету 33,6 мільйона гривень. Поточний середній ремонт заплановано провести на ділянці км 69+600 – 75+000 протяжністю 5,4 км. Тож вартість метра дороги становитиме 6,2 тисячі гривень, – повідомляє Волинське Агенство Розслідувань.

Зі слів директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирки, ціна, яку запропонували одесити, є невисокою і цілком прийнятною.

"Там є кошторис і проект. Там є не тільки асфальт – а й освітлення і огородження. Тому слід дивитися на ціну в розрізі. Бо у львів'ян – гола ціна, тобто тільки за асфальт без облаштування інфраструктури", – розповів Іван Мирка.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців, ТзОВ "Автомагістраль-Південь" зареєстровано у 2006 році в місті Одеса зі статутним фондом 40 000 грн. Керує фірмою Микола Тимофєєв, однак бенефіціарними власниками є Валерій Коротков та Олег Наливаний. ТзОВ "Автомагістраль-Південь" на сьогодні є найбільшим підрядником "Укравтодору" і виграє тендери на ремонт доріг у різних куточках України.

Надрукувати
мітки:
коментарів