Луцький ресторатор планує відкрити еко-ферму
Власник ресторану високої кухні у Луцьку "Patio di Fiori", ресторатор Володимир Пащенко планує створити еко-ферму.
Про це діловому виданню "Конкурент" розповів сам бізнесмен.
"Я зараз планую зайнятися екологічним сільським господарством. Хочу відкрити еко-ферму. Буду вирощувати салати для свого ресторану і для інших ресторанів, а також хороше правильне м'ясо овець. Там буде багато всього,зокрема, полуниця, яка буде давати врожай круглий рік. Завжди мріяв жити в такій країні, де круглий рік є полуниця", – зазначив Пащенко.
Ресторатор каже, що до кінця квітня буде обрана земельна ділянка для ферми і почнеться розробка проектної документації. Наприкінці 2016 року планують розпочати запуск першої черги будівництва.
Зарплата – від 25 000 до 50 000: у Луцьку та області запрошують на роботу (відео)
Яким був проспект Волі у Луцьку у 1960-х (фото)
У Луцьку відкрили заклад з кюртошами: що це таке
У Луцькому зоопарку відвідувачів чекає сюрприз: який саме (фото)
Луцька бізнес-леді Юліанна Дружиніна купила будинок для матері-одиначки з 4 дітьми