Поділитись:

"Чистили" дачі: у Ковелі затримали серійних злодіїв (фото)

Вівторок, 03 березня 2020, 15:05
«Чистили» дачі: у Ковелі затримали серійних злодіїв (фото)

Ковельські поліцейські викрили двох серійних злодіїв з Нововолинська.

Про це повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області.

До Ковельського відділу поліції звернулося четверо громадян із заявами про викрадення речей із будинків на дачному масиві у Ковелі. Поліцейські встановили причетність до скоєння крадіжок двох мешканців Нововолинська 30-ти та 35-ти років. Слідчі оголосили їм про підозру у скоєних злочинах. 

Зловмисники викрадали із дачних будинків ковельчан запчастини до техніки, інструменти, електропроводку та інші речі. Загалом сума завданих матеріальних збитків становить близько 10 тис. грн.

«Чистили» дачі: у Ковелі затримали серійних злодіїв (фото)

Працівники кримінальної поліції встановили, що крадіжки із дачного масиву скоювали 30-ти та 35-річний жителі Нововолинська. Частину викрадених речей вилучили. 

«Чистили» дачі: у Ковелі затримали серійних злодіїв (фото)

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Під час слідства встановлено, що чоловіки обґрунтовано підозрюються у скоєнні ще двох аналогічних злочинів у Нововолинську. Правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення інших злочинів на території Ковеля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів