Поділитись:

"Зараз така ситуація, яку потрібно пережити", – Кварцяний про справи луцької "Волині"

Понеділок, 25 липня 2016, 21:23
«Зараз така ситуація, яку потрібно пережити», – Кварцяний про справи луцької «Волині»

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний розповів, що клуб розрахувався з боргами, проте через "закрите" трансферне вікно не може заявити нових гравців, що впливає на результат команди.

"Наскільки в клубі все стабільно? Якби у нас закрилося глобальне питання щодо повернення боргів. Воно так тягнулося. Уявляєте, 30 травня вирішили, а сьогодні – 24 липня, і ми тільки 10 днів тому закрили останній борг. Є така манера – не знаю, у наших бухгалтерів або ще у когось – розтягувати процес. Він затягнувся, і ми не змогли заявляти гравців. Витрачені гроші! Дуже важливо, що інвестори пішли назустріч, зрозуміли і закрили наші проблеми", – заявив журналістам Football.ua тренер "Волині".

"Але дорога ложка до обіду. Якби мали можливість заявити гравців, які пройшли збори, команда виглядала б по-іншому. Могли б грати якісніше. Думаю і сподіваюся, що наші проблеми більше не з'являться в колишньому вигляді. Нехай будуть невеликі кошти, але все питання щодо функціонування клубу будуть закриватися. Тоді команда буде відчувати себе спокійно", – сказав тренер ФК "Волинь.

"Потрібно розібратися і чекати професіоналізму від функціонерів Федерації футболу. Вони повинні вирішити питання. Як вирішили закрити трансферне вікно, так, якщо клуб показав позитивний рух, закрив борги, давайте швидко і відкриємо. Якщо ми такі чесні і відповідальні. А ситуація така, що їх ніхто не покарає. Ну, не відкрили, поспимо, липень місяць, куди поспішати.

А у нас починається чемпіонат. Навіщо було Павелко (президент Федерації футболу України Андрій Павелко, – ред.) дзвонити і вітати мене з днем ​​народження? Подзвонив би краще до Інфантіно (президент ФІФА Джанні Інфантіно, – ред.) і сказав: "Волинь 10 днів без відкритого трансферного вікна. Я ж за тебе голосував. Відкрий, щоб в Україні був порядок". Ні, він витратив три хвилини, щоб мене привітати з днем ​​народження. Навіщо мені це привітання? Я кажу: "Андрій Васильович, у нас проблеми", – наголосив Кварцяний.

"Найближчі плани? Головне завдання – стабілізувати і організувати всю роботу. Щоб футболісти це відчули, і ми могли організувати команду, за яку не було б соромно ні тренерам, ні уболівальникам. Зараз така ситуація, яку потрібно пережити. Думаю, ми її переживемо", – резюмував він.

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 травня 2024
29 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
09 квітня 2024
08 квітня 2024
29 березня 2024
25 березня 2024