Поділитись:

Офіційно: нецензурний номер луцького «Бентлі» – не зареєстрований

Середа, 08 вересня 2021, 08:30
Офіційно: нецензурний номер луцького «Бентлі» – не зареєстрований

Таблички з надписом «TI SUKA», які розміщені на місці для державних номерних знаків автомобіля люкс-класу «Бентлі», якого днями помітили у Луцьку, не відповідають державним стандартам. Такі номерні знаки не зареєстровані у Єдиному державному реєстрі транспортних засобів.

Про це стало відомо із відповіді Регіонального сервісного центру  МВС у Волинській області на запит ІА Конкурент.

«Відомості про вищевказаний знак в Єдиному державному реєстрі транспортних засобів відсутні. Інформуємо, що табличка з надписом «TI SUKA» не відповідає державному стандарту України», – йдеться у відповіді на запит.  

Також, як вбачається з відповіді, у разі якщо наявний номерний знак не відповідає державному стандарту, він підлягає обов'язковій заміні.

Окрім того, відповідно до підпункту в) пункту 2.9 Правил державного руху, водієві забороняється керувати транспортним засобом з номерним знаком, що не відповідає вимогам стандартів.

Однак, як прокоментували ІА Конкурент у пресслужбі Патрульної поліції Волині, автомобіль марки «Бентлі» з табличками з надписом «TI SUKA» замість державних номерів, патрульними поліцейськими у Луцьку не виявлявся. 

Нагадаємо, на дорогах обласного центру Волині кілька днів тому помітили автівку люкс-класу з табличкою «TI SUKA» на місці номеру державної реєстрації.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів