Поділитись:

Волинських паралімпійців нагородили орденами (фото)

Середа, 06 жовтня 2021, 13:02
Волинських паралімпійців нагородили орденами (фото)

У Луцьку нагородили чемпіонів цьогорічних XVI літніх Паралімпійських ігор та їх тренерів.

Про це стало відомо з фейсбук-сторінки голови Волинської обласної ради Григорія Недопада.

«Олімпійські дні для усіх нас були особливими, ми стежили за кожним вашим виступом. Дякую вам за радість, яку ми щораз відчували, коли на вашу честь звучав гімн України та піднімався синьо-жовтий стяг», – зазначив Григорій Недопад.

Крім грамот та подяк, спортсменам вручили високі державні нагороди. Згідно з указом Президента за значний особистий внесок у розвиток паралімпійського руху, досягнення високих спортивних результатів на XVI літніх Паралімпійських іграх у місті Токіо (Японія), орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагороджено чемпіона Паралімпійських ігор з параканое Сергія Ємельянова та головного тренера національної збірної команди України з параканое В`ячеслава Загребу. Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня відзначили срібну призерку Паралімпійських ігор з параканое Марину Мажулу. Почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України» присвоїли Валерію Дружиновичу – тренерові-викладачу з пауерліфтингу обласної ДЮСШ для осіб з інвалідністю.

Призерів паралімпіади Сергія Ємельянова та Марину Мажулу також нагородили пам’ятними подарунками та грошовими сертифікатами на суму 50 тисяч гривень.

Волинських паралімпійців нагородили орденами (фото)Волинських паралімпійців нагородили орденами (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів