Поділитись:

Київських журналістів ледь не побили помічники волинського нардепа (відео)

Середа, 27 жовтня 2021, 11:46
Київських журналістів ледь не побили помічники волинського нардепа (відео)

У селі Стобихівка, що на Камінь-Каширщині, власник пилорами влаштував штовханину з журналістами.

Про це повідомляють Волинські новини, посилаючись на сюжет телеканалу «Аверс».

Зазначається, що 25 жовтня в обідню пору на територію місцевої пилорами приїхали журналісти столичного телеканалу. Вони хотіли перевірити, чи законно працює лісопильня і легальність сировини, яку вона використовує.

Про це журналістам телеканалу «Аверс» повідомив громадський активіст та місцевий мешканець Роман Якимчук. Однак, з його слів, мирних переговорів не вийшло: між журналістами та власником лісопильні

Про подробиці скандалу пише видання Новини Live, журналісти якого постраждали під час бійки.

25 жовтня журналісти приїхали у село Стобихівка, щоб оглянути деревообробне підприємство, яке, за словами місцевих активістів, у документах позначене як корівник.

Один з активістів допомагав створювати сюжет про незаконну вирубку дерев. Він мав показати місце, де за документами повинен бути корівник, а насправді там розташоване деревообробне підприємство «Екопалет».

Коли журналісти приїхали за адресою, то виявили, що там живе помічник народного депутата від «Слуги народу» Валерія Стернійчука – Іван Сухацький.

Не встигли журналісти почати зйомку, як на місце прибула група «підтримки» Сухацького, які перегородили дорогу та почали штовхати та бити місцевого активіста, який допомагав журналістам у фільмуванні.

За словами журналістки Катерини, невідомі чоловіки заважали проводити відеозйомку, спробували увірватися до автобуса, а потім заблокували виїзд машині знімальної групи.

Згодом на місце події приїхав і сам Іван Сухацький, який, нічого не пояснивши, почав обзивати кореспондентів. Журналісти викликали поліцію та написали заяву про перешкоджання професійній діяльності.

Київських журналістів ледь не побили помічники волинського нардепа (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів