Поділитись:

Загиблий розвідник Антон Сидоров – автор чуттєвої пісні про АТО (відео)

Неділя, 20 лютого 2022, 10:37
Загиблий розвідник Антон Сидоров – автор чуттєвої пісні про АТО (відео)

У зоні ООС 19 лютого від осколкового поранення загинув український розвідник Антон Сидоров, який у 2015 році виступав на фестивалі «Мелодія двох сердець». Там він разом зі своїм побратимом Денисом Парижем виконав пісню «Спите, братья мои».

Про це пише Перший.

Слова і музику до цієї пісні написав сам же Антон Сидоров.

«Завмиранням серця слухав зал пісню «Спите, братья мои» у виконанні старшого лейтенанта-розвідника 72-ї механізованої бригади Антона Сидорова та старшого розвідника Дениса Парижа. І не могли стримати сліз навіть деякі чоловіки», – писали у ЗМІ у 2015-му році.

Довідка: Антон Сидоров, позивний «Варяг» – 1987 року народження, мешкав у місті Новоград-Волинський на Житомирщині. Військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Помічник начальника штабу – начальник розвідки 3-го механізованого батальйону 30 омбр (військова частина А0409). На війну пішов у складі 72 омбр одним із перших. ​​

Нагадаємо, що у Ростовській області Росії у суботу, 19 лютого, нібито виявили місце розриву снаряда поблизу українських кордонів. Дане повідомлення російських ЗМІ є фейком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів