Поділитись:

Окупанти замінували навіть пральні машинки, – очільник МВС

Неділя, 10 квітня 2022, 08:55
Окупанти замінували навіть пральні машинки, – очільник МВС

Російські окупанти мінували не лише автомобілі та будівлі, але й залишали розтяжки у пральних машинах, під касками та прив'язували до дверей.

Про це в ефірі телемарафону заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, – пишуть Українські національні новини.

"Там, де окупанти проживали, де зупинялися на ніч, вони розставляли розтяжки. Як на входах у будинки, біля парканів, мінувалися (будинки – ред.), де проживали поліцейські, або рятувальники чи військовослужбовці. Вони називали це "сюрпризами". Дійсно, знаходили і під касками, і прив’язані до дверей, і, як вже сказав, був випадок, коли знайшли просто у пральній машині: відкриваються дверцята – і відбувається вибух", – зазначив Монастирський.

Крім цього, відомі факти мінування автомобілів. Глава МВС наголосив, що вже є одна загибель цивільного, який просто відкрив багажник свого авто.

Він розповів, що сапери старанно працюють над тим, щоб українці змогли безпечно повертатися у звільнені райони. Також нашим фахівцям в цьому допомагають сапери з інших країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів