Поділитись:

Власник "Київстар" запускає безкоштовний месенджер (відео)

Четвер, 20 липня 2017, 08:42

Материнський холдинг "Київстар" Veon (раніше Vimpelcom) оголосив про запуск "персональної інтернет-платформи" в Україні, Грузії, Росії та Пакистані. Додаток VEON має стати "єдиною цифровою точкою входу" для абонентів.

Трафік в ньому для абонентів мережі не буде тарифікуватися і абоненти зможуть використовувати його навіть при нульовому балансі, стверджують у Veon, – повідомляє AIN.UA.

Поки український оператор не прокоментував цю інформацію.

Для Android додаток VEON вже доступний для скачування, а для iOS поки ще перебуває в розробці. Воно включає в себе месенджер з усіма функціями, до яких вже звикли користувачі на інших платформах: дзвінки, звукові, групові чати, можливість ділитися своїм місцеположенням і інші функції.

Додаток також дозволяє керувати своїм рахунком: стежити за станом балансу, трафіком, управляти тарифами. Крім цього, VEON за допомогою аналітики даних і штучного інтелекту дозволяє щодня відкривати новий контент: персоналізовані новини, музику і відео. Абоненту також будуть доступні спецпропозиції від кафе, кінотеатрів та інших закладів.

Надалі в Veon обіцяють розширювати можливості платформи і додавати нові сервіси спільно з партнерами. Пропозиції будуть базуватися на контекстуальній інформації, отриманій від користувачів.

Надрукувати
мітки:
коментарів