Поділитись:

Компанія Apple представить "бюджетного" наступника iPhone X, - ЗМІ

Неділя, 19 серпня 2018, 21:00

Вже у вересні компанія Apple традиційно представить три нових iPhone, "бюджетний" наступник iPhone X з ЖК-екраном і дві моделі преміум-класу з дисплеями OLED.

Всі три пристрої будуть поставляти одні і ті ж основні функції, що означає, що найдешевша модель буде майже такою же потужною і швидкою, як і найдорожча модель. Повідомляє itechua.com

Дорожчі моделі будуть мати кращі дисплеї, подвійні камери і кращий час автономної роботи, щоб назвати лише деякі з відмінностей між новим ЖК-екраном iPhone і преміальними моделями. Крім того, OLED-телефони, як повідомляється, отримають додаткову функцію, яку ми не бачили.

Але новий витік вказує на деталі, яких у нас раніше не було. Передбачається, що підтримка Apple Pencil буде обмежена телефонами OLED, що означає iPhone з 5,8-дюймовим екраном і новий "iPhone X Plus". Якщо ця інформація точна, це означає, що старі iPhone iPhone 2017 iPhone X також будуть виключені.

Протягом багатьох років Apple пручалася прагненню зробити стилус для пристроїв iOS. Коли Pencil був запущений три роки тому, він працював тільки з iPad Pro. Однак, з тих пір Тім Кук натякнув на підтримку Pencil для iPhone, і деякі патенти також натякають на цю можливість.

Надрукувати
мітки:
коментарів