Поділитись:

Новорічна казка та подарунки: луцький меценат влаштував свято для 200 дітей (фото)

Понеділок, 26 грудня 2016, 21:00

Театралізоване новорічне дійство, сміх, оплески, вітання від Діда Мороза зі Снігуронькою, солодкі гостинці та канцелярське приладдя для творчості – таким побачили справжнє новорічне свято 200 маленьких лучан під патронатом соціальної програми мецената і депутата Луцької міської ради Андрія Покровського "МИ#SVIDOMI".

Захід відбувся у суботу, 24 грудня, у Волинському академічному обласному театрі ляльок.

Юні лучани та лучанки разом зі своїми рідними стали свідками казкового дійства на сцені театру, де Баба Яга з Баранчиком, Дід Мороз зі Снігуронькою та інші герої вистави викликали захоплення та приємні емоції. Далі – більше. Дві сотні діток водили хороводи навколо новорічної ялинки, грали розважальні ігри-квести та співали різдвяних пісень.

Особливою потіхою для запрошених на дійство гостей стали солодкі смаколики та знаряддя для творчості, що точно стануть у нагоді під час новорічно-різдвяних світ.

Один із відвідувачів свята шестирічний Дмитро розповів, що вистава справила на нього позитивне враження, оскільки показала, що добро завжди перемагає зло.

"Вистава дуже сподобалася. А ще я зі Снігуронькою і Дідом Морозом водив хоровод на сцені. Потім мені подарували цукерки і різні фломастери, олівці з альбомом... Я дуже радий", – тішиться та ділиться приємними емоціями маленький лучанин.

Як розповів куратор соціальної програми "МИ#SVIDOMI" Павло Павлюк, подібні великі свята для дітей Андрій Покровський організовує вже п'ятий рік поспіль.

"Сьогодні ми вирішили захід розширити, і зробили велике свято. Запросили 200 дітей – дітей учасників АТО, діти з малозабезпечених родин та діти з родин, які перебувають у важкому становищі. Для них організували театралізоване дійство, яке відбувається під патронатом соціальної програми "МИ#SVIDOMI. Вирішили зробити масшабне свято в ляльковому театрі, щоб дітки переглянули виставу та стали частиною цієї казки, адже діти відчувають любов, то вони виростають щасливими людьми, котрі будуватимуть в майбутньому нашу країну", – підкреслив Павло Павлюк.

Зазначимо, що подібні заходи депутат та меценат Андрій Покровський влаштовує щороку. Нещодавно два десятка дітей святкували разом із Святим Миколаєм, його помічницею, а також кумедним сніговиком Олафом у "RING DJ CAFE" на території рекреаційної зони "City Park".

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024