Поділитись:

Луцьку школу № 27 добудують до кінця року

Вівторок, 24 січня 2017, 21:00
Луцьку школу № 27 добудують до кінця року

До кінця 2017 року школу № 27, що в 55-му мікрорайоні Луцька, планують здати в експлуатацію. Наразі для завершення І черги школи потрібно залучити близько 50 мільйонів гривень.

Про це у коментарі діловому видінню Волині "Конкурент" повідомив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Андрій Киця.

"Це будівництво і не припинялося. Воно весь час протягом 2017 року тривало. Цей об'єм робіт, що був профінансований, повністю виконаний. На сьогоднішній день для закінчення повністю робіт по школі необхідно близько 50 мільйонів гривень. 20 мільйонів вже закладено в бюджеті Луцька, в який буде перераховано трансфером на обласний бюджет, тому що роботи виконуються управлінням капітального будівництва облдержадміністрації. Суму, що залишається, ми плануємо отримати через певні державні програми, і протягом 2017 року саме приміщення школи закінчити. Виникає ще один момент – спортзал. Він йде окремою статтею витрат. Зараз допрацьовується проектно-кошторисна документація. Тож він також буде коштувати близько 50 мільйонів гривень", – розповів він.

Щодо джерел фінансування, то, зі слів Андрія Киці, окрім коштів з міського бюджету, свого часу залучалися кошти з Державного фонду регіонального розвитку та через народних депутатів.

Надрукувати
мітки:
коментарів