Поділитись:

Луцький "Волвест" "заведе" в Україну міжнародну мережу супермаркетів

Понеділок, 30 січня 2017, 17:24
Луцький «Волвест» «заведе» в Україну міжнародну мережу супермаркетів

Луцька інвестиційна група VolWest Group розвиватиме в Україні міжнародну мережу супермаркетів SPAR.

Про це повідомляє прес-служба VolWest Group.

Як сказано в повідомленні, SPAR Україна Корпорейшн, що входить до інвестиційної групи "VolWest Group" та міжнародна група "Spar International" 24 січня в Києві підписали договір про співпрацю.

Зі слів генерального директора компанії Сергія Шавлукевича, до кінця 2017 року вони планують відкрити 15 магазинів. Вже протягом кількох найближчих місяців перший супермаркет повинен з'явитися у Рівному.

SPAR в Україні мають намір розвивати у 4 торгових форматах:

  • Spar Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м);
  • Spar (супермаркети 200-800 кв.м);
  • EuroSpar (супермаркети 800-3000 кв.м);
  • InterSpar (гіпермаркети понад 3000 кв.м).

Як зазначив керівник компанії, у стратегічних планах інвестгрупи – розширення мережі до 50 торгових закладів упродовж 3 років.

Довідково:

VolWest Group – інвестиційна група, яка працює на ринку приватного капіталу. Компанія заснована в 1992 році і працює в кількох десятках видах діяльності. Центральний офіс знаходиться в Луцьку.

Основними франчайзинговими інвестиційними проектами компанії є мережа супермаркетів "Наш Край", мережа піцерій "Тарантела", мережа оптових магазинів солодощів "Карамеля" (джерело: офіційний сайт).

***

SPAR – це міжнародна спілка самостійних ритейлерів із різних країн, які працюють разом під одним брендом. Бренд було засновано в Нідерландах. Штаб-квартира розміщена в Амстердамі (джерело: wikipedia, офіційний сайт).

Надрукувати
мітки:
коментарів