Поділитись:

У Луцьку оновили жіночу консультацію в пологовому будинку (фото)

Вівторок, 07 березня 2017, 13:26

Просторий коридор, світлі палати, окремі блоки для батьків – у жіночій консультації Луцького клінічного пологового будинку створили хороші умови для майбутніх мам: впродовж трьох місяців старе відділення, що на третьому поверсі, відремонтували та довели до сучасних стандартів якості.

Відкриття оновленої амбулаторії відбулося у вівторок, 7 березня.

На відкриття третього поверху приміщення жіночої консультації прибули секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко, заступник міського голови Андрій Киця, начальник управління капітального будівництва Луцької міськради Леонід Карабан, керівник ТзОВ "Житлобуд – 2" Леонід Стефанович та начальник управління охорони здоров'я Луцької міської ради Микола Якичук і депутатка Луцькради Алла Надточій.

Ліворуч - Микола Якимчук, праворуч - Леонід Карабан><span class=Ліворуч - Микола Якимчук, праворуч - Леонід Карабан

Юлія Вусенко розповіла, що ремонт відповідає усім стандартам у лікарнях країн ЄС, тому з такими темпами Луцьк може отримати зразкові лікарні.

"Надзвичайно приємно, що вклалися в терміни, які визначали. Хочу сказати, що коли ми були тут менше року тому і побачили ситуацію, яка була, було вже декілька представників з різних областей, які цікавилися, як можна приїхати і перейняти наш досвід та яким чином ми надаємо настільки якісні послуги в Луцьку. А коли ми маємо ще й такий лікарський персонал, яким варто пишатися, то місто повинне створити і належні умови для їхньої роботи. Мені хочеться, щоб наше місто мало дуже велику кількість дітей, тому що це наша перспектива і нам є куди рухатися. Частина людей, які проживають в Луцьку, мріють сюди прийти, а частина, яка вже тут була з приємністю згадує цей час як один із найкращих, адже народження дітей – це, фактично, те, заради чого ми живемо і працюємо. Хочеться, аби належні умови Луцька міська рада могла дозволити забезпечувати, а це буде залежати від нашого бюджету. На цей же рік запланований ремонт другого поверху, а є ще перший поверх, тому нам є куди рухатися", – мовила вона.

Ліворуч - Юлія Вусенко, праворуч - Андірій Киця><span class=Ліворуч - Юлія Вусенко, праворуч - Андірій Киця

Із її слів, пацієнтки повинні з позитивом оцінити проведену реконструкцію.

"Також тут є один із основних кабінетів – це кабінет майбутнього батьківства, і саме на цей поверх жінки приходять зі своїми чоловіками, щоб відчути попередньо, як усе буде відбуватися. Хочеться, щоб чоловіки, які завжди з острахом відносяться до цього процесу, могли зайти та отримати тут максимальну кількість позитивних емоцій", – додала Вусенко.

Окрім того, під час зустрічі відзначили за сумлінну працю та високий професіоналізм, якісне проведення капітального ремонту приміщення денного стаціонару КЗ "Луцький клінічний пологовий будинок", нагородили почесною грамотою міського голови та премією штукатура ТзОВ "Житлобуд – 2" Наталія Сікорську, лицювальнику-плиточнику Олександру Бейчуку, електрозварнику ручного зварювання Сергію Вантулі.

"Якщо люди приходять і дивляться на таку красу в приміщення, то мені й самому як будівельнику приємно. Ми вклали душу в цей ремонт, і це великий крок вперед. Ми раді, що нам дали дозвіл та благословіння робити тепер ще й ремонт на другому поверсі. Дякую за довіру!" – підкреслив керівник ТзОВ "Житлобуд – 2" Леонід Стефанович.

Леонід Стефанович ><span class=Леонід Стефанович

Головний лікар Луцького пологового будинку Михайло Токарчук зазначив, що приміщення, відремонтоване за сучасними європейськими технологіями, буде слугувати для луцьких мам довгі-довгі роки.

Праворуч - Михайло Токарчук><span class=Праворуч - Михайло Токарчук

Заступник головного лікаря з медичної частини Галина Бондарук у коментарі "Конкуренту" зауважила, що приміщення можуть відкривати одразу ж після свят. "І денний стаціонар, і школа відповідального батьківства у нас була, просто ми зробити реконструкцію. Тобто, цей третій поверх уже зроблений та четвертий, а ще потрібно зробити ремонт другого, першого поверхів та підвалу", – резюмувала вона.

Так виглядає другий поверх приміщення, де тільки планують цьогоріч провести капітальний ремонт><span class=Так виглядає другий поверх приміщення, де тільки планують цьогоріч провести капітальний ремонт

Надрукувати
мітки:
коментарів