Поділитись:

Кабмін на тижні візьметься за авто на іноземній реєстрації

Неділя, 19 березня 2017, 18:16
Кабмін на тижні візьметься за авто на іноземній реєстрації

Наступної середи Кабінет Міністрів проведе засідання робочої групи за участю представників митниці, податкової, уряду для доопрацювання законопроекту про авто на іноземній реєстрації.

Про це повідомив народний депутат Юрій Дерев'янко на своєму фейбуці 17 березня.

"На цьому тижні багато автоактивістів, які користуються автомобілями на іноземній реєстрації, були під Кабінетом міністрів, під Верховною Радою та біля профільного комітету з однією вимогою – нарешті вирішити проблему автомобілів на іноземній реєстрації", – зазначив народний депутат.

"Таких автомобілів дуже багато. За різними даними – від 1 до 1,5 мільйона. Влада поки не робить конкретних кроків назустріч, імітуючи своє позитивне ставлення, а паралельно заарештовуючи такі автомобілі. У автовласників вимагають по 5-6 тисяч гривень, щоб машину не забрали на штраф-майданчики", – написав нардеп.

Це вже не перший протест автовласників, які експлуатують авто на іноземних номерах. За підтримки деяких депутатів вони ініціювали законопроект, який передбачав легалізацію таких автомобілів на 1 рік зі сплатою символічного збору.

Надрукувати
мітки:
коментарів