Поділитись:

Столяр розповів, як банк забирав у нього Мерседес

Вівторок, 21 березня 2017, 12:00
Столяр розповів, як банк забирав у нього Мерседес

Депутат Волинської обласної ради Василь Столяр прокоментував інформацію про те, що банк відібрав за борги його авто марки Мерседес з ексклюзивними номерами "ВОЛИНЬ".

Про це він розповів у коментарі Діловому виданню Волині "Конкурент".

"Номери "ВОЛИНЬ" у мене ніхто не забирав. Машина була на збереженні у мого сина. Він не знає навіть, що в нього забрали машину. Не в мене забрали. Вона стояла біля університету. Цирк влаштували!" – коментує депутат.

Василь Столяр пояснює, що ще до війни взяв кредит у банку "ВТБ", за який і придбав автомобіль.

На запитання, про яку суму кредиту йдеться, каже: "Вже не пам'ятаю".

Однак зазначає: "Коли почалася війна я конкретно перестав платити гроші. Адже всі банки з російським капіталом сплачують податки в Російську Федерацію. В будь-якій державі з податків фінансують військово-промисловий комплекс. На сьогодні в нас війна: я не хочу і не буду платити гроші, щоб наших хлопців вбивали на Сході".

На думку Столяра, виконавчі служби і суди сприяють поглибленню військових дій в Україні.

"У нас терористи – це виконавча служба і суди, які цим займаються. Ось де шатуни і ось де треба шукати зрадників. І чому СБУ цим не займається? Ніхто нічого не робить. А всі лише заробляють на цьому", – обурюється депутат.

Нагадаємо: за повідомленнями ЗМІ, у середині березня виконавча служба за позовом банку забрала у Василя Столяра Мерседес W222 з ексклюзивним номерним знаком "ВОЛИНЬ".

Надрукувати
мітки:
коментарів