Поділитись:

Григорій Пустовіт розповів, чим займатиметься в Луцькраді

Четвер, 20 квітня 2017, 14:22
Григорій Пустовіт розповів, чим займатиметься в Луцькраді

Майбутній заступник Луцького міського голови Григорій Пустовіт займатиметься сферами освіти, культури та охороною здоров'я.

Про це він розповів у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент".

"Я буду займатися освітою, охороною здоров'я, культурою. Мені підпорядковуватиметься відділ сім'ї та молоді й відділ зв'язків із громадськістю. Ці напрямки я буду курувати. Що стосується освіти, то на сьогоднішній день вивчаємо кадрову ситуацію по нашим школам, директорам. Пріоритетним завданням є добудова 27 школи. Ті завдання, які стояли по розширенню дитячих садочків, добудовах, ремонтних роботах, залишаться та будуть виконані. Щодо охорони здоров'я, то ми сьогодні звертаємо увагу на роботу благодійних фондів. Ми повинні добудувати за рахунок Світового банку три заплановані амбулаторії. Є необхідність в ремонті, заміні деяких апаратів медичного спрямування", – сказав він.

Щодо галузі культури, то, зі слів Пустовіта, у Луцькраді почали активно займатися підготовкою до Дня Молоді, Дня Європи, Дня міста й фестивалю "Ніч у Луцькому замку".

"Звичайно, вся культура не зводиться до проведення фестивалів... Відділ туризму зараз займається промоцією та проведенням грантових конкурсів. Виділено кошти, щоб активізувати цю сферу діяльності серед молоді. Ми зараз звертаємо увагу на наше місце в "Шляхах Гедиміновичів" (туристичний проект). Беремо участь в інших проектах і визначаємося для себе по стратегічних напрямках: все ближче ювілейна дата З'їзду європейських монархів, і нам потрібно буде "розкручувати" цю тему.

Окрім того, ми сьогодні маємо провести моніторинг та визначитися, хто приїжджає в Луцьк, який турист, які його потреби і що ми повинні зробити, щоб стримати його. Відділ сім'ї та молоді – це робота з дітьми, особливо дітьми-сиротами та дітьми з багатодітних сімей. Тут є своя специфіка – займається пан Веремійчик і досить активно працює на результат. Відділ зв'язків із громадськістю – пані Макарова Олена Петрівна організовує практично всі заходи, які в нас відбуваються", – резюумував Пустовіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПУСТОВІТА ДОСІ НЕ ПРИЗНАЧИЛИ ЗАСТУПНИКОМ ЛУЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
13:13
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02