Поділитись:

У головного лікаря волинського бюро "інвалідної" експертизи – 10 гектарів земель

Середа, 26 квітня 2017, 21:00

Головний лікар Волинського обласного бюро медико-соціальної експертизи Василь Тимощук має більше двох десятків земельних ділянок сукупною площею майже 10 гектарів.

Таку інформацію зазначено в е-декларації медика за 2016 рік.

До слова, до обов'язків бюро медико-соціальної експертизи належить встановлення інвалідності для дорослих.

Нерухомість

Значна частина володінь Василя Тимощука – на Івано-Франківщині. Хоча, чималий шмат земель медик має і на Волині.

У власності головного лікаря загалом є 22 земельні ділянки сукупною площею 9,6 гектара. Також він задекларував сім будинків, два з яких – недобудовані.

Серед нерухомості в Луцьку – одна земельна ділянка на 19 м2 та гараж площею 16,8 м2. Також, судячи з декларації, в обласному центрі лікар має два недобудовані гаражі, які перебувають у власності юрособи ГК "Автомобіліст-2" та гаражного кооперативу "Північний-1".

Дві земельні ділянки Василеві Тимощуку належать в Луцькому районі: в селі Охотин має він 2,2 тисяч м2 землі. В селі Боратин – ще 1,2 тисяч м2.

Ще чотирма земельними ділянками володіє головний лікар в селах Ківерцівського району на Волині. Зокрема, в селі Борохів він має дві ділянки сукупною площею 1,8 тисяч м2, в селі Небіжка – 900 м2, а в селі Прилуцьке – 23,2 тисяч м2. Нерухомість на Ківерцівщині він набував упродовж 2008-2012 років.

13-ма ділянками землі сумарною площею 6,4 гектара чоловік володіє в селі Олешків Снятинського району Івано-Франківської області. Чотири з них він отримав у власність 2016 року.

Крім того, на Василя Тимощука в Олешкові записано п'ять житлових будинків та одну нежитлову будівлю. Найбільший з них має площу 230 м2 і дістався медику у власність 2008 року. Також головний лікар має право користування двома недобудованими будинками в згаданому селі.

З 2016 року Василеві Тимощуку належить дві земельні ділянки в селі Любківці Снятинського району на Івано-Франківщині сукупною площею 2,8 тисяч м2.

Варто зазначити, що головний лікар є власником фермерського господарства "Аеліта Олешків", маючи 91 % від загального капіталу юридичної особи. У грошовому еквіваленті – це 1 тисяча гривень.

Гроші

На посаді головного лікаря Волинського обласного бюро медико-соціальної експертизи чоловік заробив за 2016 рік 107,4 тисяч гривень або орієнтовно 9 тисяч гривень на місяць.

Крім того, Василеві Тимощуку у минулому році дісталося 35,7 тисяч гривень спадщини, а також він отримав подарунок у негрошовій формі на суму 91,4 тисяч гривень.

Його дружина Наталія, працюючи в Територіальному управлінні Держсудадміністрації у Волинській області, отримала 156,3 тисяч гривень зарплати (понад 13 тисяч гривень на місяць).

Ще понад 5 тисяч гривень подружжю виплатили страховки від ПРАТ "Метлайф".

Надрукувати
мітки:
коментарів