Поділитись:

Ви думаєте, серед релігії немає хедхантінгу? – волинський бізнесмен

Четвер, 27 квітня 2017, 17:10
Ви думаєте, серед релігії немає хедхантінгу? – волинський бізнесмен

Волинський бізнесмен і співвласник компанії VolWest Group Віктор Корсак вважає, що корпоративні відносини в компанії доцільніше називати не культурою, а релігією.

Таку думку Віктор Корсак висловив під час West HR Forum-2017 у Луцьку, 27 квітня.

"Ми дуже ортодоксально мислимо. Насправді кожна компанія – це, за фактом, міні-секта", – каже він.

На думку економіста, в структурі корпоративної культури і релігії існує багато спільного. Проте людей таке порівняння може шокувати, адже вони бояться всього сакрального.

Віктор Корсак каже, що використовуючи термін "корпоративна релігія", ставить за мету психологічно вивести людей зі стану рівноваги.

Також він зауважує, що навіть релігії сьогодні змушені підлаштовуватися до вимог сучасності, використовуючи нові технології для залучення людей.

"А що, серед релігії немає хедхантінгу (пошук рідкісних спеціалістів, – К.)?", – іронічно запитує голова Ради директорів VolWest Group.

"Ви подивіться, що з ІДІЛом робиться, що з мусульманством робиться. Дивіться, як вони розвиваються. Сьогодні, щоб мусульманину помолитися, йому навіть не треба знати мови. Йому достатньо скачати на свій комп'ютер молитву. І це вважається, що він з Аллахом", – зауважує Віктор Корсак.

"Це 21 століття. Це наші хлопці в рясах ходять, не можуть проснутися. А насправді вони втрачають позиції", – додає бізнесмен.

Надрукувати
мітки:
коментарів