Поділитись:

У Луцьку та Ковелі стартує новий відбір у патрульну поліцію

Понеділок, 12 червня 2017, 11:45
У Луцьку та Ковелі стартує новий відбір у патрульну поліцію

У Луцьку та Ковелі стартує новий відбір у патрульну поліцію

Від сьогодні, 12 червня 2017 року, розпочинається перший етап конкурсного відбору – подача заявки на участь у конкурсі – на службу в патрульній поліції Луцька та Ковеля.

Про це стало відомо під час прес-брифінгу в приміщенні патрульної поліції Луцька.

Загалом чисельність набору патрульних – це 181 вакансія: 109 у Луцьку та 72 у Ковелі. Інформації щодо розподілу кандидатів наразі немає.

Як розповів начальник сектору кадрового забезпечення УПП у Луцьку Роман Морозовський, вимоги до кандидатів будуть такими: громадянство України, вік від 21 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, наявність посвідчення водія категорії "В", готовність до служби в будь-якому місті України у зв'язку зі службовою необхідністю (Луцьк або Ковель).

Процес відбору кандидатів відбуватиметься за п'ятьма пунктами: 1) заявка на участь; 2) тестування (два види тестів: на знання законодавчої бази та на знання загальних навичок); 3) медичне обстеження; 4) перевірка рівня фізичної підготовки; 5) співбесіда з поліцейською комісією.

Зі слів начальника патрульної поліції Луцька Олександра Вовченка, подача анкет триватиме орієнтовно 20-30 днів.

"Якщо анкета буде правильно заповнена і після первинної перевірки кандидата можна допустити, будуть подаватися документи, формуватися списки. Коли закриється набір, думаю, за місяць-два пройдуть всі етапи. Саме навчання майбутніх поліцейських в Сокиричах триватиме чотири місяці. Очікувано, щоб до нового року стартувала в Ковелі патрульна поліція, але це орієнтовні цифри", – зазначив Вовченко.

Подавати заявку на участь в конкурсному відборі зможуть всі охочі та навіть ті, хто уже раніше подавав анкети.

Стежити за стартом набору можна на сайті ГУ НП або за посиланням.

У Луцьку та Ковелі стартує новий відбір у патрульну поліцію

Надрукувати
мітки:
коментарів