Поділитись:

Юлія Вусенко розповіла про свої подальші кроки

Понеділок, 03 липня 2017, 15:15

Юлія Вусенко, яку депутати Луцькради так і не поновили на посаді секретаря, незважаючи на рішення Луцького міськрайонного суду, вважає дострокове припинення повноважень секретаря Ігоря Поліщука "грою в наперстки".

Про це вона заявила в коментарі Діловому виданню Волині "Конкурент".

"Я реально бачу в цьому "гру в наперстки" з громадою міста. Вони показують свої істинні бачення і переконання політичних процесів в місті", – зазначила депутатка від "Самопомочі".

"Я прогнозую, що як тільки ми в судовому порядку будемо вигравати позови, – в кінцевому результаті вони будуть змінювати секретаря для уникнення кримінальної відповідальності", – зазначає Юлія Вусенко.

Крім того, депутатка зазначає, що за час керівництва Ігоря Поліщука в місті сталося багато резонансних подій.

"Я маю на увазі і звільнення директорів комунальних підприємств, і скарги директорів комунальних закладів про те, що їм не продовжують контракти, так як продовжували раніше, і системні проблеми то з добудовою 27 школи, то з екологічною ситуацією в місті – це все характеристики управління людини, яка взяла на себе відповідальність і сказала, що вона спроможна управляти містом", – зауважує Юлія Вусенко.

Щодо подальших кроків, обраниця громади каже: 4 липня у Львівському апеляційному суді відбудеться розгляд апеляційної скарги Григорія Пустовіта на рішення Луцького міськрайонного суду.

"Апеляційна скарга на ті абзаци, які суддя скасовувала другим рішенням. Подивимося, що скаже апеляційний суд. Я чекаю рішення суду", – твердить представниця "Самопомочі".

Юлія Вусенко запевняє, що не має на меті затягувати вибори міського голови в Луцьку чи реалізовувати політичні інтереси.

"Я давним-давно повідомила абсолютно всім, що моя мета – це вибори в Луцьку. Моя мета – це законність в Луцьку. Якщо люди вважають, що можна добиватися своїх вузькопартійних інтересів шляхом махінації, то це не в цьому випадку. Я не можу на це споглядати і мовчати", – підсумувала депутатка.

Нагадаємо: 3 липня 22 депутатів підтримали дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Ігоря Поліщука ("УКРОП") за власним бажанням.

Того ж дня обранці луцької громади обрали нового секретаря, яким став депутат від "Батьківщини" Григорій Пустовіт.

Надрукувати
мітки:
коментарів