Поділитись:

Майже чотири тисячі атошників із Волині отримають обіцяні земельні ділянки

Понеділок, 29 лютого 2016, 12:16
Майже чотири тисячі атошників із Волині отримають обіцяні земельні ділянки

У Волинській області майже чотири тисячі учасників антитерористичної операції найближчим часом отримають земельні ділянки: наразі прийнято вже 3859 рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою на загальну площу 1776,5 гектара.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Загалом, до Головного управління Держгеокадастру в області та органів місцевого самоврядування надійшло 5737 заяв від бійців та членів їх родин щодо отримання земельного наділу. Безпосередньо у власність надано 2135 ділянок, загальна їх площа становить 936,9 гектара. Із них найбільше – 1104 ділянки: 151,6 гектара – для індивідуального житлового будівництва, 529 ділянок – для ведення садівництва (45,6 гектара) та 498 ділянок – для ведення особистого селянського господарства (672,6 гектара).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО ЗАРЕЗЕРВУВАЛИ ПОНАД ДВІ ТИСЯЧІ ГЕКТАРІВ ЗЕМЛІ

Уся інформація про наявні земельні ділянки, а також покрокова схема для їх отримання, реєстр заявників та альбоми атласи зарезервованих наділів – у відкритому доступі та розміщені на офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру в області та облдержадміністрації.

Надрукувати
мітки:
коментарів