Як печуть хліб у "Хлібному майстрі"

Величезні чани з різними замісами: в одному – визріває дріжджове тісто, у другому – бездріжджове на житньому борошні.

Процес народження хліба у ТзОВ "Хлібний майстер" вдалося зафіксувати виданню "Слово Волині".

* * *

Сподобалося? Підпишіться на нашу сторінку в Facebook та Telegram. Також завжди будьте в курсі найважливіших новин, використовуючи чат-бота у Messenger. Ми не будемо спамити. Чесно :)
Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Надрукувати
Головна
Опубліковано:
10.03.2016 18:52
Переглядів1797
Коментарів0
Поділитись
Залишити коментар
Коментувати
останні новини
17-10-2018 16-10-2018 15-10-2018
Вибір редактора

Рейтинг