Поділитись:

Артистам-"зрадникам" заборонять виступати в Луцьку

Середа, 30 березня 2016, 11:15
Артистам-

У Луцьку заборонили виступи українських зірок, які в умовах війни дають концерти в Російській Федерації.

За два роки, коли в Україні йде війна, деякі представники українського шоу-бізнесу дозволяють собі заробляти і виступати на території Російської Федерації. Про це розповів 30 березня під час сесії Луцької міської ради депутат Луцькради Микола Федік.

"Шоу-біз – галузь, яка має вплив на свідомість українців. Ряд громадських організацій перед виступом одного з таких колективів піднімали це питання", – сказав Микола Федік.

Він закликав своїх колег підтримати проект рішення, щоб в майбутньому не допустити виступи українських зірок, які дозволяють в умовах війни гастролювати на території агресора.

Депутат Луцькради Микита Рабан поцікавився, яким чином міська рада зможе заборонити виступи у закладах, які належить облраді або є приватними.

"В Луцьку є радикальні патріоти, які просто прийдуть і винесуть тих блазнів", – сказав голова ГО "Бойкот" Михайло Бабенчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ СКАСУВАЛИ КОНЦЕРТ ПОТАПА І НАСТІ?

Натомість депутат міськради Борис Смаль зауважив, що в такій редакції його приймати не варто, бо жодної зобов'язуючої дії немає. Тому запропонував доручити управлінню культури та юридичному відділу розробити процедуру впливу.

Депутати підтримали це рішення.

Як відомо, раніше голова Спілки власників зброї Ігор Алексєєв критично виступив стосовно майбутнього концерту в Луцьку Потапа та Насті Каменських, мовляв, подібні співаки, які виступають у Росії, псують молодь. Згодом продюсер MOZGI entertainment Ірина Горова наголосила, що інформація про виступи Потапа і Насті в Росії – неправдива.

Надрукувати
мітки:
коментарів