Поділитись:

Крапки над "і": Потап прокоментував скандал зі зривом концерту в Луцьку

П'ятниця, 08 квітня 2016, 15:35

Олексій Потапенко (Потап) звернувся через офіційну сторінку у Facebook із приводу інформаційної кампанії, спрямованої проти дуету "Потап і Настя", що набрала обертів напередодні виступів групи на Західній Україні.

"Я хотів би не помічати всього того інфо-лайна, яке ллється на проект Потап і Настя, але мій сприятливий настрій і несамовите бажання деяких псевдогромадських організаційпопіаритись за рахунок мого проекту, змусили мене дещо пояснити Вам, шановні Громадяни України. Ви можете як завгодно ставитись до творчості нашого з Настунєю дуету, але те, що за кількістю, якістю і географією концертів, ми одні з перших в Україні – це факт. (Крім ОЕ, мабуть) Як і той факт, що ми кияни і Українці", – зазначається у повідомленні.

Як наголошує артист, люди з особливим натхненням розкуповують квитки на Західній Україні.

"Ми навіть призупинили продаж в деяких містах, тому що в Рівному у нас Два! Концерти за вечір, в Ужгороді теж Два, також повністю продані Луцьк і Франківськ. І тут з'являються статті, про нібито непатріотичність нашого колективу, про якісь одними-ними видумані виступи в Росіі "під час окупації", з'являються петиції про недопущення нашого концерту тощо", – каже Потап.

Також він прокоментував історію зі спущеними штанами: "Я дуже не люблю пояснювати фінал анекдотів, чи жартів, але якщо в мене вже з'явився привід, та, по-друге, тому, що у деяких людей, які вірять у цей шлак, я змушений констатувати відсутність інформаційно-аналітичної хромосоми, без образ, поясню) Почнемо з найбільш популярної теми, - ще раз - про штани)) Я, Потапенко Олексій Андрійович, жартував над артистами, які, виступаючи в Росії, дуже сильно люблять "Дякувати" за те, що вони там виступають. Побачивши їх в залі - не стримався і в пародійній манері глузував з них, за що мав великі проблеми з організаторами свята.

"Потім почали писати, що я вів концерт 23 лютого, у Кремлі з Басковим.... Я, Потапенко Олексій Андрійович, 23 лютого був зайнятий на зйомках реклами OLX в Києві і не міг бути присутнім на концерті у Кремлі, як би Вам того не хотілось", – підкреслив він.

У своєму коментарі Потап зазначає, що "ненависники іншомовних музикантів", розкрутивши цю тему, зібрали всього 30 підписів під петицією про недопускання нашого концерту в Луцьку.

"Змусили провести засідання міськ. ради і навіть обл. ради, які вирішили скасувати наш виступ у Луцьку))) Як це??? Обл. рада не може скасовувати концерти, але під тиском і побоюючись активістів, на всяк випадок - заборонила концерт заслужених зрадників України))) це мене смішило дуже, поки я не згадав про 1000 проданих квитків на наш концерт, а якби ми відкрили другу касу, їх би було 2000. Розумієте мене ... 2000 куплених квитків, проти 30 безкоштовних автографів. Бідні Лучани, чого ж вони не отримають свого свята? За незрозумілий жарт Потапа і за фейк в Інтернеті ? Тю..." – додав він у листі.

Також він підкреслив, що зовсім нещодавно він разом із гуртом Mozgi зібрав повні зали в Луцьку і Франківську, проте ніхто не заперечував проти виступу. Він пояснює це тим, що "Mozgi" є молодим проектом, і на ньому не пропіаритися не вдасться.

"Цього року я задекларував більше 4 мільйонів гривень, а яка декларація у супротивників моїх концертів, цікаво, може вона пуста, як у депутатів))) у мене працює більше 30 людей на фірмі, а скільки працевлаштували українських громадян ті, хто пише про мене брехню?" – резюмував він.

Надрукувати
мітки:
коментарів