Поділитись:

Заступника керівника "Луцьктепла" хочуть звільнити

Вівторок, 19 квітня 2016, 12:37

За неналежне виконання службових обов'язків та підозру у крадіжці бордюрів заступника директора підприємства зі стратегії розвитку Артура Василевського можуть звільнити з посади.

Про це стало відомо під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП "Луцьктепло" у вівторок, 19 квітня, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що справді факт крадіжки бордюрів на підприємстві зафіксований, але поки не доведена причетність до цього вказаного посадовця.

Виконувач обов'язків директора Валентина Малютіна підписала наказ про проведення службового розслідування. Раніше департамент житлово-комунального господарства міськради передав ДКП "Луцьктепло" до 25 бордюрів для ремонтних робіт, але їх відвезли не на котельні, а в іншому напрямку.

Представник трудового колективу підприємства Володимир Федотов розповів, що Артур Василевський створював комісію з роботи автотранспортної служби.

Під час роботи комісії виявили чимало зловживань – наприклад, на "Волгу", яка перебувала на ремонті, списали тонну бензину за місяць. Після цього він нікого не покарав, а начальник автотранспортної служби просто звільнився з роботи.

Член комісії Ігор Поліщук повідомив, що під час минулої каденції міськради, коли посадовець був депутатом і виконувачем обов'язків керівника ДКП "Луцьктепло", він тричі відповідав відписками на депутатські запити щодо вишок телекомунікаційного зв'язку на об'єктах підприємства, приховуючи при цьому інформацію, яка не є конфіденційною.

Зрештою члени комісії рекомендували звільнити з посади Артура Василевського.

Надрукувати
мітки:
коментарів