Поділитись:

"Не треба боятися", – Ігор Палиця про можливе об'єднання громад

П'ятниця, 07 жовтня 2016, 21:00

Голова Волинської обласної ради, засновник фонду "Тільки разом" Ігор Палиця схвалює об'єднання навколишніх сіл із Луцьком, оскільки це збільшить фінансові можливості для обласного центру Волині.

Про це він сказав у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE".

"Якщо ви мене запитаєте, чи потрібне об'єднання громад, то я скажу, що потрібно. Великий обласний центр – це є більші можливості, більше грошей, плюс тим громадам, які об'єднаються. Це зовсім інші бюджети! Об'єднання потрібне! Мене цікавить розвиток. Стояти на місці не можна.

Якщо хтось переживає, що в результаті об'єднання будуть оголошені дострокові вибори мера, і він може програти на цих виборах, то нехай він зараз якісно працює, і люди його підтримають. Не треба боятися. Треба просто відповідати за те, що ти робиш, і бути переконаним в тому, що ти робиш правильно не тільки для своєї кишені, а й для людей, в якому місті ти робиш", – підкреслив Ігор Палиця

На запитання ведучого Тараса Шкітера щодо об'єднання з Луцьком, можливих виборів у територіальній громаді та кого висуватиме політична сила "УКРОП" на посаду Луцького міського голови Палиця відповів, що у разі проведення виборів когось таки запропонують.

"Ми не ділимо шкуру не вбитого ведмедя. Будуть – ми запропонуємо. Не будуть – є мер, якого обрали лучани, і він буде працювати", – наголосив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів