Поділитись:

Луцький спиртзавод сплачує податки в бюджет Броварів

Понеділок, 18 січня 2016, 17:24
Луцький спиртзавод сплачує податки в бюджет Броварів

Луцький спиртзавод, більш відомий як "Луцький cпирто-горілчаний комбінат", який в 2010 році приєднали до ДП "Укрспирт", досі сплачує податки за місцем реєстрації підприємства, тобто в бюджет міста Бровари (Київська область).

Повернення "Луцькому спирто-горілчаному комбінату" статусу окремого підприємства з місцем реєстрації у Луцьку дасть можливість доповнити міський бюджет, - вважають члени комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, засідання якої відбулось 18 січня.

Зокрема на комісії обговорювали звернення до Кабінету міністрів України щодо прийняття заходів, спрямованих на повернення Луцькому спиртзаводу статусу підприємства з місцем реєстрації в Луцьку.

Варто зауважити, що від 28 липня 2010 року діє Постанова Кабміну "Про утворення Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості", згідно з якою Луцький спиртзавод приєднали до "Укрспирту" з місцем реєстрації у Броварах.

"Якщо комбінат отримає статус окремого підприємства з місцем реєстрації у Луцьку, то це дасть змогу доповнити міський бюджет, що в свою чергу сприятиме вирішенню соціальних та інших проблем міста", - сказав голова комісії, депутат Петро Нестерук.

Члени комісії підтримали пропозицію, що варто звернутись до Кабінету міністрів з вимогою внести зміни до Постанови Кабміну під № 672 й повернути податки комбінату у Луцьку казну.

Надрукувати
мітки:
коментарів