Поділитись:

Директорка "Ласки" в Луцьку нарікає на нестачу працівників

П'ятниця, 09 грудня 2016, 23:34

Директорка луцького комунального підприємства «Ласка» Дана Новарчук><span class=Директорка луцького комунального підприємства «Ласка» Дана Новарчук

На комунальному підприємстві "Ласка" в Луцьку не вистачає робочих рук. Це питання можна було б частково вирішити, направивши на громадські роботи правопорушників, які відбувають покарання на місцевих підприємствах. Одначе "Ласка цьогоріч такого виду допомоги не отримала.

Про це стало відомо під час прямого ефіру ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" у п'ятницю, 9 грудня.

Як зазначила ведуча Галина Падалко, на останній сесії міської ради говорилося про збільшення заробітних плат для працівників. Також звучала інформація про те, що деякий час на виправні роботи направляли правопорушників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕПУТАТ ЛУЦЬКРАДИ РОЗКРИТИКУВАВ ПРОГРАМУ ЩОДО БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН

"На жаль, на "Луцький зоопарк" направили 60 людей, на ЖКГ – 13 та 20. Особиста, можливо, якась неприязнь до нашого підприємства... Я неодноразово писала листи та телефонувала, та жодної людини нам не направили. Лише в цьому році нас включили в список підприємств для відбування громадських робіт", – наголосила директорка комунального підприємства "Ласка" Дана Новарчук.

Із її слів, поки що "Ласка" може розраховувати тільки на волонтерів, які приходять щосуботи.

"Є невелика група людей, яким ми дуже вдячні. Непросто, але ми справляємося", – резюмувала Новарчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів