Поділитись:

"Версаль", котики на дереві і розряджений ноутбук – робота патрульних у Луцьку

Субота, 17 грудня 2016, 16:33

Останнім часом у Луцьку почастішали випадки бійок, хуліганства у нічних клубах. Зокрема у "Версалі" нещодавно відбулася поножовщина.

Про те, чи повинні поліцейські патрулювати такі місця відпочинку та попереджувати такі ситуації, говорили в ефірі Протилежного Погляду 16 грудня.

Начальник Управління патрульної поліції у Луцьку Олександр Вовченко зазначив, що організувати постійне патрулювання біля нічних клубів неможливо, адже бракує екіпажів.

"Усі наголошують: патрулювати біля нічних клубів. У місті більше роботи іншої нема? Є. А зараз виїжджає 21 хлопець і дівчина, які повинні оформити ДТП, відреагувати на правопорушення, скоєне водієм, поїхати на сімейну сварку, зняти з дерева котика, проконсультувати шановного громадянина, який набирає "102" і каже, що в нього не заряджається ноутбук. Я не можу дати команду: все, стоїмо біля нічних клубів. Є виклик, патрульні туди приїжджають. Елементарна арифметика: 6 екіпажів, 97 викликів", – розповів він.

Натомість екс-начальник Луцького міського відділу Національної поліції України Ігор Муковоз переконаний, що такі проблеми виникають передусім через неспрацьованість підрозділів.

"Правоохоронна система повинна виконувати властиві їй функції. Сьогодні задача дуже проста: координація між службами. Чому шановний Петро Шпига не організує охорону в такому громадському місці? Бо цим займається патрульна поліція, а цим повинні займатися всі. Так, треба і ноутбук зарядити, і котика зняти, але спершу треба грабіж розкрити. Немає співпраці між патрульною поліцією і іншими підрозділами", – зазначив він.

Своєю чергою, Вовченко наголосив, що до патрульних намагаються прив'язати всю роботу.

"Давайте ми ще будемо супутники запускати!" – обурився він.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
13 березня 2024
23 лютого 2024
20 лютого 2024
16 лютого 2024
19 січня 2024
13 січня 2024
22 листопада 2023
12 листопада 2023
10 листопада 2023